Białko kiełkującego brązowego ryżu
Jeśli żyjesz z wrażliwością pokarmową lub alergiami, to wiesz jak trudno jest znaleźć przyjazną dla alergików żywność i suplementy.
Dzięki białku kiełkującego brązowego ryżu marki NOW® Sports czyli Sprouted Brown Rice Protein możesz skreślić suplementy białkowe z listy produktów, których unikasz. Sprouted Brown Rice Protein jest idealny dla osób z alergiami i wrażliwością na bardziej popularne źródła białka, takie jak serwatka, jaja i soja.
Kiełkowanie niektórych ziaren, takich jak ryż, staje się coraz bardziej popularnym sposobem na zwiększenie zawartości składników odżywczych i pomaga w tworzeniu w ten sposób bardziej kompletnego białka.
Nasze sproszkowane białko bez GMO: Sprouted Brown Rice Protein Powder stanowi zdrową alternatywę dla innych źródeł białka, praktycznie bez nasyconych tłuszczów i alergenów, i jest świetnym sposobem dla wegetarian i osób z wrażliwością pokarmową, aby zapewnić sobie wystarczającą ilość białka w codziennej diecie.